Екскурзии

EKSKURZIJE-KRSTARENJE-19-dana-banner-1345x580

Ни претставува особено задоволство да ви ги претставиме понудите за апсолвентските екскурзии за оваа 2016 година. Оваа година ви ја нудиме Европа на дланка! Не пропуштајте ја можноста да се соживеете […]

Повеќе

Нова Година 2016

NG-2016-COVER-uopsteni-1920x1080

Биди и ти побогат за уште една приказна, за уште едно незаборавно новогодишно патување. Дали ќе биде тоа енергичниот Белград, романтичниот Париз, студентскиот Краков, контраверзниот Амстердам, вечниот град Рим, царската […]

Повеќе

11ти Октомври

winter-tourism02

11ТИ ОКТОМВРИ ВО БАНСКО Банско е гратче кое се наоѓа во југозападниот дел на Бугарија, во подножјето на планината Пирин. На надморска височина од 927  метри претставува еден од најпосетените […]

Повеќе